AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp koklamak

Kahve falında sarılıp koklamak

Kahve falında sarılıp koklamak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kafasını rahatlatacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarılıp koklamak gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında sarılıp koklamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına delalettir.

Kahve falında sarı çiçek koklamak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak koklamak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında birine sarılmak koklamak maddi kolaylığa ulaşacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sarılmak koklamak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sarılıp koklamak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe gül koklamak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir