AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon koklamak

Kahve falında limon koklamak

Kahve falında limon koklamak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, isabetli adımlar atacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon koklamak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Kahve falında limon koklamak çok sevileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında limon kolonyası koklamak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kahve koklamak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık koklamak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kan koklamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında cennet kokusu koklamak nimetin ve kazancın artacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında boyun koklamak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir