AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek koklamak

Kahve falında mor çiçek koklamak

Kahve falında mor çiçek koklamak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, adından konuşulur olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek koklamak gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında mor çiçek koklamak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında mor sümbül koklamak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında sarı çiçek koklamak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, güzel günlerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akasya çiçeği koklamak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, borcunun çok olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında çiçek kokladığını görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir