AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla dövüşmek

Kahve falında atla dövüşmek

Kahve falında atla dövüşmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, dertlerinin biteceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, zorlukların artacağına delalet eder.

Kahve falında atla dövüşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, başarmak istediğiniz konularda sizi tamamlayabilecek kişilerle yakınlaşabilirsiniz.

Kahve falında atla dövüşmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında saç baş dövüşmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında dövüşmek etmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplanla dövüşmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında horozla dövüşmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında timsahla dövüşmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir