AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüşmek etmek

Kahve falında dövüşmek etmek

Kahve falında dövüşmek etmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, düzeninin sarsılacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında dövüşmek etmek gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Kahve falında anneyle dövüşmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kadınla dövüşmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle dövüşmek arzularına kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kediyle dövüşmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kocayla dövüşmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında inekle dövüşmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında polisle dövüşmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir