AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla dövüşmek

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle dövüşmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövüşmek etmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında inekle dövüşmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birileriyle dövüşmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir