AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç baş dövüşmek

Kahve falında saç baş dövüşmek

Kahve falında saç baş dövüşmek bir daha kopmayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dünya malı edineceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saç baş dövüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında saç baş dövüşmek bütçesinin daralacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamla dövüşmek komşular tarafından kötülenileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, malında zulüm meydana gelmesine alamet eder.

Kahve falında polisle dövüşmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyle dövüşmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga edip dövüşmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birileriyle dövüşmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında babayla dövüşmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir