AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla dövüşmek

Kahve falında kaplanla dövüşmek

Kahve falında kaplanla dövüşmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaplanla dövüşmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisle dövüşmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işarettir.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek geleceğine bakacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle dövüşmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvanla dövüşmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında birisiyle dövüşmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında kendinle dövüşmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Kahve falında dövüşmek etmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir