AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimseden hediye almak

Kahve falında ölü kimseden hediye almak

Kahve falında ölü kimseden hediye almak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, işlerdeki verimin artacağına, umutlanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir kimse görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir