AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, sevilip sayılacağına, bir beladan kurtulacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek işlerinin çok yolunda gideceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir