AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, başarılarının devamının geleceğine, hayır dualarına nail olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek kalp kırıklığı olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir