AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, atılım yapacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir