AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimseyi diri görmek

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseyi diri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir kimse görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kimseyi görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir