AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kimse görmek

Kahve falında ölü bir kimse görmek

Kahve falında ölü bir kimse görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimse gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak içinin de rahat edeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına inanılır.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, helal rızık yiyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kimse görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir