AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek hayırlı haberler duyacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hataların düzeltileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek işlerinin yaver gideceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir