AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yalnız kalınacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kertenkele görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkeleden kaçmak hasretin biteceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Kahve falında kertenkele öldürmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir