AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kemiği görmek

Kahve falında ölü kemiği görmek

Kahve falında ölü kemiği görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kederleneceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kemiği gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölü kemiği görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, bahtın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kemiklerini görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok hayır duası alacağına yorulur.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü kemiği toplamak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kemiklerini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir