AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, duygularını açığa vuracağına, maddi zarara gireceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan kemik toplamak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, anne duasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında insan kemiği toplamak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölü kemiği toplamak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemik toplamak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, işlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda kemik görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir