AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan kemik toplamak

Kahve falında mezardan kemik toplamak

Kahve falında mezardan kemik toplamak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yolunda gideceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında mezardan kemik toplamak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya iletişim sorunları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında mezardan kemik toplamak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kemik toplamak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında insan kemiği toplamak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, namaz kılacağına yorulur.

Kahve falında ölü kemiği toplamak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında mezar ve kemik görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında mezarda kemik görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir