AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemik toplamak

Kahve falında kemik toplamak

Kahve falında kemik toplamak çok kötü sonuçlar doğuracağına, ruhen güzelleşeceğine, geride bırakacağına, kendi bildiğini okuyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemik toplamak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Kahve falında ölü kemiği toplamak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik toplamak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında insan kemiği toplamak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında mezardan kemik toplamak ağız tadının yerine geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın kemiklerini görmek geriye doğru gideceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği yemek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir