AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kedi gömmek

Kahve falında ölü kedi gömmek

Kahve falında ölü kedi gömmek emeklerinin boşa gideceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kedi gömmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Kahve falında ölü kedi gömmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bebeği gömmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü gömmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini gömmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü gömmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüler gömmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü eve gömmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, çevre değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bebek gömmek yeniden can bulacağına, durumun değişmesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir