AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının avret yerini görmek

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, istediklerini elde edeceğine, rahatlığa erileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının avret yerini öpmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kadını avret yerini görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kadın avret yerini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir