AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın avret yeri görmek

Kahve falında kadın avret yeri görmek

Kahve falında kadın avret yeri görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kadın avret yeri gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında kadın avret yerini görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulur.

Kahve falında kadın avret yeri görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kadının avret yerini görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir