AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek maddi olarak güç kazanacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek başarılı bir insan olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini öpmek işinin de hep yürüyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın avret yeri görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yeni hobiler edinileceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir