AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, geçim derdi yaşamayacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek değer göreceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir