AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ceseti görmek

Kahve falında ölü ceseti görmek

Kahve falında ölü ceseti görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, borç batağına düşeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ceseti gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Kahve falında ölü cesedi görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek ticaret sektörüne atılacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, engellerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ceseti görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalettir.

Kahve falında babasının cesedini görmek malını ve parasını sağlama alacağına, umutlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Kahve falında suda cesetler görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir