AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan eli görmek

Kahve falında ölü insan eli görmek

Kahve falında ölü insan eli görmek büyük bir borcun altına gireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insan eli gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insan eli görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek ekmeğin ve paranın da artacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir