AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hasta ise bakacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek kazancın ikiye katlanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı erkek eli öpmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin elini öpmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir