AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, büyük bir karar verileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanla el ele tutuşmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak uzun ve hayırlı bir ömre, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle el ele tutuşmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir