AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kazancının günbegün artacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek zorluğa düşeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek karşısına iyi insanların çıkacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir