AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü gülerken görmek

Kahve falında ölü gülerken görmek

Kahve falında ölü gülerken görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölü gülerken gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında ölüyü güler görmek kavgaların büyüyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün gülmesi görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü gülerek görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü gülerken görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden gül almak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü gülerken görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek istihdam edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir