AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden gül almak

Kahve falında ölü birinden gül almak

Kahve falında ölü birinden gül almak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinden gül almak gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Kahve falında ölünün gülmesi görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek kendine çeki düzen vereceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gülüyor görmek büyük bir ihanete uğranacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü gülerek görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü gülerken görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini gülerken görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüden gül almak üzüleceğine, yıkılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak her şeyin gönlünce olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir