AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gülerek görmek

Kahve falında ölüyü gülerek görmek

Kahve falında ölüyü gülerek görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sadece kendisini düşüneceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü gülerek gördüyseniz:

  • Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veya iş birliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden gül almak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir insanı gülerken görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden gül almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini gülerken görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü gülerek görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir