AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden beyaz gül almak

Kahve falında ölüden beyaz gül almak

Kahve falında ölüden beyaz gül almak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü gülerken görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gülerek görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü güler görmek güzel bir hayatı olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanı gülerken görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini gülerken görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir