AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında güler yüzlü bebek görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülen yüz görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek kötü sözler duylacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında güler yüzlü erkek görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir