AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün gülmesi görmek

Kahve falında ölünün gülmesi görmek

Kahve falında ölünün gülmesi görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün gülmesi gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Kahve falında ölünün gülümsemesini görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü güler görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gülerek görmek günlerinin güzelleşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden gül almak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü gülerken görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek zahmete ve derde düşeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir