AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü güler görmek

Kahve falında ölüyü güler görmek

Kahve falında ölüyü güler görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü güler gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında ölüye gül vermek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü gülerken görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölü gülerken görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gülerek görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında ölüden gül almak kötü günlerin biteceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü güler görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Kahve falında ölü bir insanı gülerken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir