AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gülerken görmek

Kahve falında ölüyü gülerken görmek

Kahve falında ölüyü gülerken görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü gülerken gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Kahve falında ölüye gül vermek onlarla birlikte hareket edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü gülerken görmek eline geçen malları tutamayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini gülerken görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü gülerek görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, çirkin amellere tabir olunur.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanı gülerken görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölüden gül almak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir