AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın yularını tutmak

Kahve falında atın yularını tutmak

Kahve falında atın yularını tutmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ekmeğinin artacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Kahve falında atın yularını tutmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken şeyler olabilir.

Kahve falında atın yularını tutmak onların mutlu haberlerini alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında atın yularından tutmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında atı yularından tutmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yokluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atı tutmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atlayan birini tutmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalettir.

Kahve falında atın ipinden tutmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir