AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın yularından tutmak

Kahve falında atın yularından tutmak

Kahve falında atın yularından tutmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, işlerinin azalacağına işarettir.

Kahve falında atın yularından tutmak gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Kahve falında atı yularından tutmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet eder.

Kahve falında atın yularından tutmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında atın yularını tutmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak hayat boyu desteği olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında atı tutmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında atlayan birini tutmak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında atlayanı tutmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir