AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın ipinden tutmak

Kahve falında atın ipinden tutmak

Kahve falında atın ipinden tutmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bol nimete kavuşulacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın ipinden tutmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında atın ipinden tutmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ip tutmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipi tutmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip atlayanı görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Kahve falında birini ip atlarken görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında atın yularını tutmak onlardan hayırsızlık göreceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Kahve falında atlayanı tutmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında atı yularından tutmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir