AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atı tutmak

Kahve falında beyaz atı tutmak

Kahve falında beyaz atı tutmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, güzel huylarını terk edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz atı tutmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz atı tutmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında atın yularını tutmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında atı tutmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Kahve falında atlayanı tutmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında atlayan birini tutmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Kahve falında atın yularından tutmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir