AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlayan birini tutmak

Kahve falında atlayan birini tutmak

Kahve falında atlayan birini tutmak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atlayan birini tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Kahve falında atı yularından tutmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında atın yularını tutmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında atın ipinden tutmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atı tutmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında at tutmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında atın yularından tutmak yakın akrabadan gelecek habere, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atı tutmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir