AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı yularından tutmak

Kahve falında atı yularından tutmak

Kahve falında atı yularından tutmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında atı yularından tutmak gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Kahve falında atı yularından tutmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işarettir.

Kahve falında atın yularını tutmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında atın yularından tutmak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulur.

Kahve falında atın ipinden tutmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarısının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında atlayan birini tutmak zevkli ve güzel hale geleceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atı tutmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir