AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir fare görmek

Kahve falında ölü bir fare görmek

Kahve falında ölü bir fare görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir fare gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek güzel bir haber almaya, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü beyaz fare görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek ruhuna hayrat yapılacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalet etmektedir.

Kahve falında ölü fareye basmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare ölüleri görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü fare yavrusu görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü fareyi eline almak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir