AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fare ve kedi görmek

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Kahve falında ölü fare ve kedi gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek çok başarılı olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ve fare ölüsü görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fare ve kedi görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine inanılır.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek makamının ve ününün artacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir