AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve fare ölüsü görmek

Kahve falında kedi ve fare ölüsü görmek

Kahve falında kedi ve fare ölüsü görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sonra kendi işini kuracağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve fare ölüsü gördüyseniz:

  • Ev veya gayrimenkul işlerine odaklanmanızın çok yakında geri dönüşünü alabilirsiniz.

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi ve fare ölüsü görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işarettir.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sıkıntılarına ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi yiyen kedi görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediler ve fareler görmek parasının ve canın güvende olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulur.

Kahve falında farenin kediye dönüştüğünü görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir