AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek kurulan hayallerin yıkılacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden su içmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, duygularının ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın elinden su içmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir