AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda cesetler görmek

Kahve falında suda cesetler görmek

Kahve falında suda cesetler görmek mutlulukların yarım kalacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda cesetler gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Kahve falında suda cesetler görmek mallarının eksileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin cesedini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın cesedi taşımak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında cesetin canlandığını görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin cesedini görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında insan cesedi görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında firavunun cesedini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına delalettir.

Kahve falında cesed görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir