AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünden atlamak

Kahve falında atın üstünden atlamak

Kahve falında atın üstünden atlamak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yeni adımlar atacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında atın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işine baksın.

Kahve falında atın üstünden atlamak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı üstünden atlamak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalettir.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, üzüntü yaşamaya delalettir.

Kahve falında çukur üstünden atlamak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının üstünden atlamak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünden atlamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin üstünden atlamak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir